Om oss

Vi städar rent ditt hem

Bra Vård SAVO AB är ett städföretag du kan anlita när du själv har tröttnat på att städa hemma, eller när tiden helt enkelt inte finns till. Många är det som kämpar med att få tiden att gå ihop och det är mycket som ska göras. Städning kan givetvis även vara något som är rogivande, men för de flesta är det förmodligen att stort stressmoment som måste hinnas med. På sin höjd kanske man hinner med att dammsuga en gång i veckan, och allt det där vanliga med att tvätta och diska. En storstädning däremot kräver sin tid och är inget man löser själv på ett par timmar om man har mycket annat att tänka på.

 

Ett städföretag för dig

Många tycker säkert att det kostar för mycket att anlita ett städföretag, och väljer därför att inte kolla på möjligheterna. Vi är medvetna om detta och vill erbjuda alla kvalitativ städhjälp till en kostnad som är överkomlig. Dessutom får man ta med i beräkningen att tid också är pengar. Genom att spara tid kan du använda den till något du tycker bättre om. Istället för att ägna mycket tid varje vecka åt att städa kan du umgås med familjen, utöva fritidsintressen och mer. Idag lever många av oss ett hektiskt liv och det kan därmed hjälpa till betydligt om man anlitar någon som kan avlasta. Det spelar ingen roll vem du är, vad du gör, eller vart du bor – vi hjälper dig med hemstädningen och du kommer att uppleva hur mycket enklare livet blir.

Städtjänster som erbjuds:

Vi på Bra Vård Savo AB erbjuder en mängd olika städtjänster. Till exempel kan vi hjälpa dig med hemstädning, i den omfattning som du själv önskar, storstädning, trappstädning, kontorsstädning, fönsterputsning eller flyttstädning. Tillsammans med dig skräddarsyr vi en städlösning som passar dig och din situation. Våra medarbetare har den relevanta erfarenheten och kunskapen för att kunna göra ett riktigt bra jobb. Kontakta oss för mer information om hur vi kan underlätta just din vardag!

Kontakta oss

Bra Vård SAVO AB

Björn järnsidas väg 17, 178 91 Munsö

Bruno Liljeforsgatan 85, 754 29 Uppsala

E-postadress

info@bravardsavo.se

Telefon

073-689 66 77

072-038 91 42

072-949 12 97